Δελτίο Τύπου για την ετήσια συνέλευση της παράταξης που πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουλίου 2022

Δελτίο Τύπου για την ετήσια συνέλευση της παράταξης που πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουλίου 2022

Την Πέμπτη 14 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνέλευση της παράταξής μας. Η επικεφαλής, Άννα Παραγυιού, με την εισήγησή της έκανε έναν απολογισμό της τριετούς δράσης της Δημοτικής μας Ομάδας ενημερώνοντας το Σώμα για τον ενεργό ρόλο της και τις παρεμβάσεις της τελευταίας εντός κι εκτός των δημοτικών συμβουλίων.

Συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα των πολιτών, δίνοντας την ευκαιρία να γίνει μια γόνιμη κι επί της ουσίας συζήτηση, από την οποία βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα για το πώς η Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής οραματίζεται το αύριο που θα φέρει την πολιτική αλλαγή που χρειάζεται η πόλη μας.

Με παρακαταθήκη την ιστορία και το έργο της, τα χρόνια που ήταν Δημοτική Αρχή στην πόλη μας, η Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής λίγο περισσότερο απο δώδεκα μήνες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, Οργανώνεται, Συσπειρώνεται και Σχεδιάζει τις πρωτοβουλίες που θα πάρει, ώστε να ξαναφέρει την Αυτοδιοίκηση στο προσκήνιο, να επαναφέρει την διεκδίκηση ως ζητούμενο και να ξαναφέρει το χαμογελο στα πρόσωπα των κατοίκων της πόλης μας.

Από το φθινόπωρο, η παράταξή μας θα εντατικοποιήσει την προετοιμασία της για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Όλοι και όλες μαζί ενωμένοι/ες, μια ομάδα δυνατή, σαν γροθιά που θα επιχειρήσει και θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της αυτοδιοίκησης στην Καισαριανή. Μαζί με τους συμπολίτες μας να κάνουμε την Καισαριανή φιλική στους κατοίκους και τους επισκέπτες της, επίκεντρο πολιτισμού με διαρκή ανάδειξη της Μικρασιατικής και Αντιστασιακής κληρονομιάς της.

Ο στόχος είναι ένας και μοναδικός: Η Νίκη στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές. Η Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής να ξαναγίνει η Ηγετική και η Ηγεμονική δύναμη στον αυτοδιοικητικό χάρτη της πόλης μας.

Όλοι μαζί συμμέτοχοι σ’ αυτή τη μεγάλη πολιτική αλλαγή για τον τόπο που ζούμε, για τον τόπο που αγαπάμε, για τον τόπο που θέλουμε και ΘΑ κάνουμε καλύτερο.

Ενωτικά! Συλλογικά! Συνεργατικά! Δυνατά!!