Δημοτικές Εκλογές 2023: “ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ”

Δημοτικές Εκλογές 2023: “ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ”

«Καισαριανή Τώρα» – «Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής» – «Καισαριανή Δημιουργία»

ΤΩΡΑ είναι η ώρα της ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ και της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ για την Καισαριανή!

Τρεις μεγάλες Δημοτικές παρατάξεις της Καισαριανής ενώνουν τις δυνάμεις τους για το καλύτερο παρόν και μέλλον της πόλη μας.

Η παράταξη του Δημάρχου, Χρήστου Βοσκόπουλου, «Καισαριανή Τώρα», η «Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής», με επικεφαλής την Άννα Παραγυιού και η «Καισαριανή Δημιουργία» με επικεφαλής την Σταυρούλα – Μερσίνη Καμπάκα, ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών, αποφάσισαν την κοινή κάθοδο στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, διαμορφώνοντας ενιαίο ψηφοδέλτιο, με τίτλο «Ενωμένη Καισαριανή» και υποψήφιο Δήμαρχο, τον νυν Δήμαρχο Καισαριανής, Χρήστο Βοσκόπουλο.

Η ένωση αυτή προτάσσει την ανάγκη για μια πόλη σύγχρονη, ανθρώπινη, πράσινη, συμπεριληπτική και κύριος στόχος της είναι η προάσπιση του γενικού συμφέροντος της Καισαριανής και των κατοίκων της, με σεβασμό στην ιστορία και την πολιτιστική της κληρονομιά.

Βασικές αρχές αυτής της συνεργασίας είναι η δημοκρατία, η αλληλεγγύη, η ισονομία, η διαφάνεια και η λογοδοσία.

Με αφετηρία το σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει η Δημοτική Αρχή του Χρήστου Βοσκόπουλου, με παρακαταθήκη την ιστορική διαδρομή και την εμπειρία της «Συνεργασίας Πολιτών Καισαριανής», καθώς και την εικοσαετή πορεία προσφοράς της «Καισαριανής Δημιουργίας» στα αυτοδιοικητικά δρώμενα της πόλης, οι τρεις παρατάξεις ενώνουν τις δυνάμεις τους για να υλοποιήσουν το όραμα της μεταμόρφωσης της Καισαριανής, στην πόλη που της αξίζει και πρέπει να είναι.

Βασικό πολιτικό διακύβευμα της παράταξης «Ενωμένη Καισαριανή» είναι η πόλη καθαυτή και οι πολίτες της.

Οι τρεις παρατάξεις διατηρούν το δικαίωμα να προσεγγίζουν το διακύβευμα με το δικό τους πολιτικό περιεχόμενο, δεσμεύονται όμως να ενεργούν πάντα με συλλογικότητα και στη βάση της υπηρέτησης των συμφερόντων της Καισαριανής.

Οι τρεις παρατάξεις είναι αυτόνομα και αναπόσπαστα μέλη της νέας παράταξης «Ενωμένη Καισαριανή».

Η Καισαριανή αλλάζει. Τώρα και για πάντα.