ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ ΣΟΦΙΑ

ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ ΣΟΦΙΑ

Η Σοφία Χατζηπαντελή γεννήθηκε το 1968 στη Δράμα, από γονείς αγρότες με μικρασιατική καταγωγή. Τα τελευταία 20 χρόνια ζει στην Καισαριανή, έχει δύο παιδιά και ο σύζυγος της διατηρεί επιχείρηση εστίασης στην πόλη μας.
Σπούδασε Γεωπόνος, με ειδικότητα τη Φυτική Παραγωγή και μεταπτυχιακή ειδίκευση στην Αγροτική Ανάπτυξη, στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Είναι υπάλληλος της Μονάδας Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΜΟΔ ΑΕ), τοποθετημένη στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης. Επίσης, είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών (Κτήμα Συγγρού).
Έχει συμμετάσχει στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση πλήθους δράσεων για τους αγρότες, τις επιχειρήσεις του αγροτοδιατροφικού τομέα, τις γυναίκες-αγρότες, τους καλλιεργητές βιολογικών προϊόντων κ.ά. Έχει εκπροσωπήσει τη χώρα πολλές φορές σε όργανα και συσκέψεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μαζί με τη Σοφία θα δουλέψουμε πολύ για το Δήμο μας! Μαζί με τη Σοφία είμαστε έτοιμες να αξιοποιήσουμε όλες τις χρηματοδοτικές δυνατότητες που μας δίνονται για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας!Προχωράμε μαζί!
#spkes2019