ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΡΗΝΗ

ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΡΗΝΗ

Η Ειρήνη Ψαρογιάννη έχει γεννηθεί στην Άρτα και διαμένει στην Καισαριανή τα τελευταία 10 χρόνια. Από το 2011 εργάζεται στο Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας, στη Γενική Δ/νση Δασών & Δασικού Περιβάλλοντος Από το 1993 μέχρι το 2007 έχει εργαστεί σε εταιρείες δημοσκοπήσεων ICAP, METRON ANALYSIS , ABACUS RESEARCH.

Είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών & Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθήνας. Έχει παρακολουθήσει μεταπτυχιακά σεμινάρια σε θέματα Ανάπτυξης & Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Μάρκετινγκ και σε θέματα Φιλικών Επιχειρήσεων προς το Περιβάλλον, όπως και σεμινάριο επιμόρφωσης «Συμβουλευτική σε θέματα βίας και κακοποίησης γυναικών», το οποίο διοργάνωσε ο Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με το κέντρο ΔΙΟΤΙΜΑ.

Σήμερα παρακολουθεί το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Εφαρμοσμένες Πολιτικές & Τεχνικές Προστασίας Περιβάλλοντος», του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.
Από τα φοιτητικά της χρόνια, είναι ενταγμένη στην Αριστερά, συμμετέχοντας στο φοιτητικό κίνημα. Από το 2016 έως το 2018 ήταν εκλεγμένη αντιπρόσωπος στα συνέδρια της Π.Ο.Σ.Ε.–.ΥΠΕ.ΧΩ.ΔΕ.

Έχει εργαστεί στο Στέκι Νεολαίας που διατηρούσε ο Δήμος μας στο Σκοπευτήριο το καλοκαίρι του 1990.

Μαζί με την Ειρήνη θα παλέψουμε για ένα Δήμο οικολογικό και ευαισθητοποιημένο στα θέματα περιβάλλοντος! Μαζί με την Ειρήνη οραματιζόμαστε ένα Δήμο με καλύτερη ποιότητα ζωής για τους/τις κατοίκους του! Προχωράμε μαζί!

#spkes2019