ΤΖΗΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΤΖΗΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

O Γιώργος Τζήμας γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα και πέρασε τα παιδικά του χρόνια στην Καισαριανή — γειτονιά που αναγνώρισε και αναγνωρίζει ακόμη ως τον δικό του τόπο. Σπούδασε μετάφραση στην Κέρκυρα και συνέχισε τις ανθρωπιστικές του σπουδές στη Γερμανία, τη Γαλλία και την Αγγλία. Εργάζεται ως μεταφραστής.
Από νεαρή ηλικία είναι ενταγμένος στην αριστερά όχι μόνο ιδεολογικά και κινηματικά, μα πρώτα και πάνω απ’ όλα ανθρώπινα.

Πιστεύει ακράδαντα ότι η Καισαριανή δεν μπορεί και δεν πρέπει να παραμείνει απλώς μια πόλη απολιθωμένη στον βαρύ ιστορικό της συμβολισμό, αλλά να τιμήσει την ιστορία μέσα από τη βελτίωση της πρακτικής και πνευματικής ζωής και των κατοίκων της. Μπορεί και πρέπει να ξεπεράσει παλιές λογικές και αγκυλώσεις ώστε να μετατραπεί μέσα από απλές, σύγχρονες μα ταυτόχρονα αναγκαίες και μακρόπνοες δράσεις και παρεμβάσεις σε πρότυπο ποιότητας ζωής και ανάπτυξης.

Με τον Γιώργο είμαστε έτοιμοι να κάνουμε όλα όσα σκέφτεται για την Καισαριανή πράξη! Με τον Γιώργο μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και τα ίδια ιδανικά! Προχωράμε μαζί!

#spkes2019