Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ!

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ!

Καισαριανιώτισσες και Καισαριανιώτες,

Πλησίασε πια η ημέρα, στην οποία θα ασκήσουμε το ύψιστο καθήκον μας και θα επιλέξουμε τη Δημοτική Αρχή της πόλης μας, της Καισαριανής μας.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντί σας και για τους ακόλουθους 13 λόγους, πιστεύουμε ότι η Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής, η δική μας και δική σας παράταξη, η παράταξη που έχετε εμπιστευτεί επανειλημμένες φορές να διοικήσει τον Δήμο μας, θα πρέπει να επιλεγεί από εσάς ξανά στις 26 Μαΐου  για να είναι η νέα Δημοτική Αρχή στην Καισαριανή.

  1. Γιατί εμείς αγαπάμε βαθιά την πόλη μας, χωρίς βέβαια να θεωρούμε ότι η αγάπη για την πόλη είναι αποκλειστικό μας προνόμιο, ούτε υποκρύπτει προσωπικές φιλοδοξίες.
  2. Γιατί εμείς έχουμε ως τελικό στρατηγικό μας στόχο, την παροχή του υψηλότερου δυνατού επιπέδου υπηρεσιών προς τους/τις κατοίκους μας, αφού από αυτούς/ες και για αυτούς/ες εκλεγόμαστε.
  3. Γιατί εμείς έχουμε το δικό μας πρόγραμμα, που είναι ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό, επιστημονικά μελετημένο και σχεδιασμένο σε κάθε λεπτομέρειά του.
  4. Γιατί το πρόγραμμά μας θα υλοποιηθεί με την εξασφάλιση και άντληση των αναγκαίων χρηματοοικονομικών πόρων, από κάθε δυνατή και νόμιμη πηγή χρηματοδότησης, με την κατάρτηση εγκύρων και εγκαίρων προγραμμάτων απορρόφησης πόρων.
  5. Γιατί εμείς είμαστε συνειδητά ανοιχτοί σε συνεργασίες, σε καινοτόμες προτάσεις και απόψεις για την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών του Δήμου μας προς τους/τις πολίτες, ακόμη και όταν αυτές οι προτάσεις και απόψεις προέρχονται από τις άλλες δημοτικές παρατάξεις.
  6. Γιατί ο Δήμος μας και κανένας άλλος Δήμος, δεν είναι το μικρό μαγαζάκι, που μπορεί να το διοικεί ″αγωνιστής″ Δήμαρχος με μόνο προσόν του την αγωνιστικότητά του, αφού δίπλα σε αυτή την αγωνιστικότητα χρειάζεται και η ικανότητα και η γνώση διοίκησης του Δήμου, ενός πολυσύνθετου πλέον οργανισμού, με ζητήματα Διοίκησης Προσωπικού, Διοίκησης Οικονομικού, Λειτουργικής Διοίκησης, και Διαχείρησης, κάτι που η ΣΠΚ, η δημοτική παράταξή μας, το έχει και το μπορεί. Γιατί η ΣΠΚ έχει αποδείξει ότι ξέρει να αγωνίζεται, ξέρει να διεκδικεί, αλλά κυρίως ξέρει να διοικεί και να υλοποιεί το σχέδιό της προς όφελος της Καισαριανής μας.
  7. Γιατί εμείς θα επιδείξουμε μηδενική ανοχή σε παρανομίες, σε παρατυπίες. Θα επιδείξουμε μηδενική ανοχή σε καθυστερήσεις προετοιμασίας και παρουσίασης των εγκύρων και επικαίρων Οικονομικών μας Καταστάσεων.
  8. Γιατί εμείς έχουμε την εμπειρία και τη γνώση συγκεντρωμένη μέσα στο ψηφοδέλτιό μας, μια εμπειρία και γνώση αποκτημένη στον σκληρό και δύσκολο στίβο του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα και στη διοίκηση μεγάλων επιχειρηματικών-πολυεθνικών μονάδων.
  9. Γιατί εμείς έχουμε συμφωνήσει να βαδίσουμε διοικητικά πάνω στη λεπτή ισορροπία της Αισιοδοξίας του Οράματος και του Θέλω, και στην Απαισιοδοξία της Γνώσης, με μελέτη πάντα του εμπεριεχόμενου ρίσκου στις επιλογές μας, έτσι ώστε να μην υπάρχουν αιφνιδιασμοί και δυσάρεστες εκπλήξεις όταν οι κίνδυνοι κάποια φορά επαληθεύονται. 
  10. Γιατί εμείς γνωρίζουμε πώς να θέτουμε στόχους ρεαλιστικούς, πώς να δουλεύουμε για την επίτευξή τους, πώς να διορθώνουμε την πορεία δράσης όταν χρειάζεται και τέλος πώς να αναλύουμε τις αποκλίσεις από τους στόχους μας, στην προσπάθειά μας αυτές οι αποκλίσεις να είναι οι ελάχιστες δυνατές χρόνο με τον χρόνο.
  11. Γιατί όλοι και όλες στη ΣΠΚ πιστεύουμε ότι ‘’εχθρός του καλού είναι το καλύτερο’’ και με βάση αυτό το πιστεύω θα προσπαθούμε διαρκώς για τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας προς τους/τις πολίτες, αφού αυτός είναι ο στρατηγικός μας στόχος.
  12. Γιατί εμείς έχουμε ένα εξαιρετικό ψηφοδέλτιο, με υποψήφιους/ες Δημοτικούς/ες Συμβούλους συμπολίτες μας, με επικεφαλής την Άννα Παραγυιού, μια νέα και δυναμική γυναίκα με ανοιχτό μυαλό και όραμα για την Καισαριανή, που όλοι και όλες μαζί ως ομάδα νοιαζόμαστε για την αλληλεγγύη και υποστήριξη μεταξύ των πολιτών, για μια πόλη λειτουργική και ελεύθερη από προκαταλήψεις, διακρίσεις και αποκλεισμούς. 
  13. Γιατί  εν τέλει, εμείς στη Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής…

και ΘΕΛΟΥΜΕ και ΜΠΟΡΟΥΜΕ και ΞΕΡΟΥΜΕ να προστατεύουμε τον πλούτο του Δήμου μας, τον πλούτο των Δημοτών μας.

Στις 26 Μαΐου ψηφίζουμε ΑΝΝΑ ΠΑΡΑΓΥΙΟΥ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ!