Δήλωση για τα αποτελέσματα των εκλογών

Δήλωση για τα αποτελέσματα των εκλογών

Η πρώτη μάχη ολοκληρώθηκε.
Ευχαριστούμε όλους και όλες για την στήριξη τους σε αυτήν την όμορφη προσπάθεια. Ευχαριστούμε όσους και όσες βρέθηκαν κοντά μας και πάλεψαν για την αλλαγή, αγωνίστηκαν για να πάμε μπροστά.

Οφείλουμε αρχικά να συγχαρούμε την Λαϊκή Συσπείρωση και την Καισαριανή Τώρα και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία. Οι πολίτες της Καισαριανής την Κυριακή θα κρίνουν και θα αξιολογήσουν τις πολιτικές των δυο συνδυασμών. Είμαστε σίγουροι/ες πως με γνώμονα το καλό της Καισαριανής θα επιλέξει ο Καισαριανιώτικος λαός.

Εμείς πορευτήκαμε με συγκεκριμένη ταυτότητα, πολιτικές θέσεις και με συλλογική δουλειά. Πορευτήκαμε όλο το προηγούμενο διάστημα δίνοντας το δικό μας ξεκάθαρο στίγμα για το πώς αντιλαμβανόμαστε τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην πόλη. Η δημοτική μας κίνηση και ο τρόπος που δώσαμε την εκλογική μάχη, είναι ο καθρέφτης της δουλειάς που θα κάνουμε για τον Δήμο και του τρόπου που θα δουλέψουμε μαζί με τους 4 δημοτικούς μας συμβούλους. Ό,τι καλό για την πόλη θα μας βρίσκει αρωγούς, ο,τι κακό θα μας βρίσκει απέναντι σεβόμενοι πάντα τις αρχές που θέτει η εφαρμογή της απλής αναλογικής.

Ένα ζωντανό κύτταρο στην καθημερινότητα της Καισαριανής. Αυτό θα είναι η Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής. Θα παλέψουμε μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο για να αλλάξουμε την Καισαριανή.

Θα είμαστε εκεί ώστε η Καισαριανή να γίνει μια πόλη σύγχρονη, βιώσιμη, πράσινη, δημιουργική, μια πόλη με περισσότερη δημοκρατία, με περισσότερη ζωντάνια. Θα είμαστε εκεί μαζί με όλες τις προοδευτικές, δημοκρατικές δυνάμεις της πόλης και αρωγό τις προγραμματικές μας θέσεις και αξίες για μία καλύτερη Καισαριανή.

Από εδώ και πέρα συνεχίζουμε να δημιουργούμε το μέλλον.